Kuminpuruja

Bloggaustauko onkin pitempi kuin muistinkaan… Terveisiä kesälomalta!

Sain Hatuntekijän kuoleman pois käsistä kesäkuussa. Kevät meni siis sen parissa. Lisäksi työtehtävien vaihtuminen päivätyössäni aiheutti aika paljon stressiä, ja millekään ylimääräiselle ei tuntunut jäävän aikaa. Viimeks istuin tämän saman pöydän ääressä kun tein Hatuntekijän tokavikaa oikolukua. Tässä on vielä kuminpurut muistutuksena siitä.

Tuntuu oudolta se, että mun osalta kirja on purkissa enkä voi siihen enää vaikuttaa vaan suunnittelen jo eteenpäin, mutta lukijoiden osalta se on vasta tulossa. Oon jo kauan sitten menettänyt kyvyn katsoa tekstiä objektiivisesti, joten jännitän aika paljon sitä, mitä kirjasta sanotaan. Mulla on joitakin arveluita siitä, millainen tämä teksti olis suhteessa edelliseen, mutta pitääkö ne paikkansa, en tiedä. Suurin toiveeni kuitenkin on, että sitä luettaisiin ja että joku saisi siitä sen, mitä sinne yritin panna. Yhtä suuri toive on, että olisin kehittynyt kirjoittajana.ratikassa

Mulla on tiedosto nimeltä ”kolmonen”, jonka oon luonut jo ajat sitten. Taitaa olla aika pitää sitä aktiivisemmin esillä. Tässä on vaan se, että voi tehdä ihan mitä vaan. Voi ajelehtia kaikkien ideoiden keskellä. Jossain vaiheessa on vaan pakko tarttua johonkin ja hylätä muut mahdollisuudet. Hmph.

Viime viikolla ajeltiin kierros museoratikalla (kuva ohessa). Siinä on umpivaunu ja sen perässä avovaunu. Ne oli 20-luvullakin käytössä. Kannattaa käydä! Muissa suunnitelmissa on Kotkan Merimuseo, Suomenlinnan Tullimuseo ja Turun Apteekkimuseo. Kirjan ilmestymiseen ei ole enää kuin ehkä viikkoja, ja syksyllä on kaikkea siihen liittyvää hauskaa luvassa. Mieluisaa kesänjatkoa kaikille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s